Lokale coffeeshops en e-mailmarketing

 

Maar het zijn moeilijke tijden voor lokale coffeeshops, die het steeds moeilijker vinden om te concurreren met ketens als Dunkin’ Donuts en Starbucks, die voldoende tafels bieden om te socializen, evenals betaalbare koffie, donuts en gebak. Het meest verontrustende is dat deze moderne coffeeshops schijnbaar op elke straathoek staan, waardoor mensen gemakkelijk hun koffie kunnen halen zonder naar lokale etablissementen te gaan.

Alle hoop is echter niet verloren voor de niet-ketens, dankzij e-mailmarketing! Deze moderne, interactieve en goedkope vorm van reclame en promotie stelt dergelijke etablissementen in staat om met de minste investering de meeste mensen te bereiken en geeft hen een voorsprong op de Dunkin’ Donuts en Starbucks van de wereld.

De software die nodig is om het e-mailmarketinginitiatief van een lokale coffeeshop cannabis store te starten, is eenvoudig te installeren en te beheren en kan worden gebruikt door iedereen in de winkel met zelfs maar een minimale hoeveelheid computerervaring. Hoewel de betaalbaarheid van e-mailmarketingsoftware een enorm pluspunt is, zijn de echte voordelen te vinden in de veelzijdigheid ervan.

E-mailmarketing voor lokale coffeeshops kan zo eenvoudig of ingewikkeld zijn als de eigenaar wenst. Wilt u alleen de basisgegevens opgeven: openingstijden, locatie, routebeschrijving en een link naar een menu? Dat is gemakkelijk te doen. En dat geldt ook voor een meer betrokken plan, een plan dat een onbeperkt aantal bloemen kan bevatten.

E-mailmarketing voor lokale coffeeshops kan zelfs worden gebruikt om dagschotels te promoten en kan ook dienen als een interactief middel om mensen te laten weten wat ze in de winkel kunnen ervaren. Met de software kunnen degenen die de campagne uitvoeren video insluiten die alles kan vastleggen, van afbeeldingen van de producten die te koop zijn tot werknemers die met elkaar werken en communiceren, evenals klanten die ontspannen en genieten van de dag in de winkel.

Welke andere reclame- en promotiemiddelen kunnen zo’n veelzijdige ervaring beloven? Zelfs als lokale coffeeshops het zich kunnen veroorloven om advertenties in kranten en/of op televisie- en radiostations te plaatsen, waarom zouden ze dat dan doen? Het is veel te gemakkelijk om langs een advertentie in een krant te bladeren of een reclamespotje te negeren. Maar berichten die via e-mailmarketing voor lokale coffeeshops worden verzonden, worden rechtstreeks afgeleverd bij de beoogde partij in zijn of haar e-mailinbox, waar de kans veel groter is dat het bericht wordt gelezen, opgenomen en opgeslagen.

Dat is nog een voordeel van e-mailmarketing voor lokale coffeeshops: deze berichten dienen de facto als menukaart. U hoeft niet naar een telefoonnummer of een menu te zoeken wanneer een klant koffie wil bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *