Elektrische scootmobiel

Ben je door mobiliteitsbeperkingen aan je bed, stoel of zelfs je huis gekluisterd? Dan is een elektrische scootmobiel misschien wel de oplossing die u zoekt. Deze scooters hebben letterlijk een revolutie teweeggebracht in de mobiliteit van mensen met loopbeperkingen.

De elektrische scootmobiel is veel veelzijdiger dan de elektrische rolstoel. De meeste scootermodellen zijn uitgerust met het ontwerp met drie wielen. Het heavy-duty model wordt geleverd met vijf wielen om de stabiliteit en het gewicht van de berijder te vergroten. De scooters wmo of pgb zijn ook verkrijgbaar met achterwielaandrijving of vooraandrijving, afhankelijk van het model dat u kiest. Dankzij de smalle achterwielbreedte en de kleine draaicirkel kan de bestuurder gemakkelijk door gangen en deuropeningen manoeuvreren om van kamer naar kamer te reizen.

De scootmobiel heeft een zitting die 360 graden kan draaien waardoor het eenvoudig is om naar een tafel of bureau te rijden. Dit zorgt ook voor meer beweging van uw benen en voeten, wat de bloedsomloop bevordert. De stoel kan in elke positie worden vergrendeld om het verplaatsen gemakkelijk en veilig te maken. Als je wat kracht in je bovenlichaam hebt en met weinig steun kunt zitten, moedigt de elektrische scooter je aan om je armen en handen op te tillen naar de rijpositie, wat helpt bij de ademhaling en houding.

Elektrische scootmobielen zijn veilig. Ze zijn over het algemeen uitgerust met elektromagnetische remmen met een handmatige ontgrendeling. Het aandrijfsysteem op Amigo-scooters is afgedicht en levenslang gesmeerd zonder riemen of kettingen en is eenvoudig te onderhouden. Elektrische systemen worden geleverd met luchtveilige, verzegelde batterijen die oplaadbaar zijn. De snelheid van de scooter varieert met het model scooter, maar ligt tussen de 0 en 5 mijl per uur. Het gewicht per eenheid varieert ook per model en accessoire. Dat bereik is van 75 # – 245 #. Voor het vervoeren van uw elektrische scootmobiel heeft Amigo een Lift-It die voor een eenvoudige oplossing zorgt. Hij is gemakkelijk over te zetten van voertuig naar voertuig en maakt het vervoeren van uw scootmobiel gemakkelijk voor alle leeftijden.

Elektrische scootmobielen geven vrijheid en onafhankelijkheid terug aan senioren en mensen met loopbeperkingen. Zelf een slok water halen, een huisdier uitlaten, zelfs de post of krant halen, simpele taken die we als vanzelfsprekend beschouwen, zijn nu weer mogelijk dankzij de elektrische scooter. Reizen in en rond het huis, gated communities en winkelcentra heeft senioren en mensen met een handicap teruggebracht naar actieve onafhankelijke mobiliteit en een glimlach op hun gezicht toveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *